Трябва ли да се регистрирам,за да направя поръчка?
Не.След добавяне на желаните артикули в количката,сайта ви дава възможност да направите поръчка като Гост.В този случай обаче няма да имате възможност да преглеждате Вашите предишни поръчки,ако има такива.
 
Направих поръчка,която желая да получа,но статуса и е „Отказана“?
 
В сайта има артикули,които са със специален режим на закупуване и не могат да бъдат поръчани онлайн.Тези артикули в сайта имат само информационен характер.
Как се използват личните ми данни?

Сайтът ви дава възможност да изберете информация ,която желаете да предоставите.Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да изпълним вашата поръчка или да отговорим на ваше евентуално запитване.Когато използвате този сайт при изпратена към нас поръчка,вие се съгласявате вашите данни да бъдат предоставени на куриерската фирма доставчик.

Мога ли да откажа да предоставя личните си данни и в какви случаи?

Не можете да откажете да предоставите личните си данни, само тогава, когато трябва да ги предоставите на държавен орган, в рамките на изпълнението на неговите функции, възложени със закон. Във всички останали случаи можете да откажете да предоставите личните си данни, но така вероятно ще се лишите от определена услуга.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката зависи от теглото на пратката,стойността на наложения платеж и до къде трябва да бъде доставена-до адреса на купувача или до офиса на куриерската фирма.По-високо се заплаща доставката до адеса на купувача.Цената до офис на куриерската фирма е по-ниска.След направена поръчка и избран адрес за доставка,клиента може да получи точна информация за цената на доставката.

Кои оръжия се регистрират?
Регистрират се всички газови оръжия и всички въздушни оръжия,които са над 24 джаула като уведомят съответното РПУ по местоживеене в 14-дневен срок от датата на закупуване.
Регистрират се всички сигнални оръжия.
Актуални ли са цените?

Да. Стараем се да поддържаме актуални цени на своя продуктов каталог.Фирмата запазва правото си да промени цени, в случай изискващ техническо време за актуализация.