Общи условия

Моля прочетете общите условия и ако сте съгласен с тях финализирайте поръчката си, съгласявайки се с тези условия те стават неизменна част от поръчката ви.
Важно е да знаете, че поради държавните и местните закони има определени ограничения за различни продукти. От вас зависи да проучите и да спазвате законите във вашия Държава. Ако живеете в Държаваили град, където продуктите които закупувате са забранени или се третират пот определен контрол,изцяло отговорноста за това е на куповача. Продавача не носи отговорност за законите в трета държава, както и не продава спрямо законите на трета държава.
Ние не извършваме транспорт извън територията на нашата страна.
Транспортът не е включен в стойността на стоките, както и нямаме безплатна доставка. Можем да опаковаме пратката ви за транспортиране за което се начислява допълнителна такса. Не изпращаме стока с наложен платеж. Условията по плащане се договарят допълнително. Следзаплащане на стоката може да се откажете от нея в 14 дневен срок, само след попълване на формуляр, тогава сумата ви се възстановява, като банковите такси са за ваша сметка. Отказ отсделкатаот 14-30 ден се възстановява сумата с 30% по-малко. 0т 30 ден на плащане до 180 ден се пази ваща стока в наш склад , след този период не можем да носим отговорност за вашите артикули.

*Всички артикули в уебсайта се продават съгласно Законите на Република България.