Общи условия

Моля прочетете общите условия и ако сте съгласен с тях финализирайте поръчката си, съгласявайки се с тези условия те стават неизменна част от поръчката ви.

Важно е да знаете, че поради държавните и местните закони има определени ограничения за различни продукти. От Вас зависи да проучите и да спазвате законите във  държавата в която пребивавате и поръчвате. Ако живеете в държава или градът, където продуктите, които закупувате са забранени или се третират под определен контрол, изцяло отговорноста за законовите санкций е на купувача. Продавача не носи отговорност за законите в трета държава, както и не продава спрямо законите на трета държава.

Ние не извършваме транспорт извън територията на нашата страна.

Транспортът не е включен в стойността на стоките, както и нямаме безплатна доставка. Можем да опаковаме пратката ви за транспортиране за което се начислява допълнителна такса. Не изпращаме стока с наложен платеж извън територията на България. Условията по плащане се договарят допълнително. След заплащане на стоката може да се откажете от нея в 14 дневен срок, само след попълване на формуляр, тогава сумата ви се възстановява, като банковите такси са за ваша сметка. Отказ от сделката в период от 14-30 ден се възстановява сумата като се приспада 30% от нея. 0т 30-ти ден до 180-ти ден на плащане,  стока Ви се съхранява в наш склад , след този период не можем да носим отговорност за вашите артикули, като сумата в този период не подлежи на възстановяване.

*Всички артикули в уебсайта се продават съгласно Законите на Република България.