Език Български

Категории

Производители

HATSAN

HATSAN

Фирма HATSAN е най-известният производител на въздушни пистолети и въздушни пушки в Турция от 1976 г. Базата им е разположена на площ от 34000m². Разработено е цялостното производство - от първоначална обработка на материалите до тестване на крайния продукт. Суровините, които използват, са с високо качество. Притежават сертификат ISO 9001. HATSAN е експортно ориентирана фирма и изнася 95% от своите продукти в над 90 страни по целия свят. Най-известните и търсени модели въздушни пушки са: BT65, AT44-10, AT44, 125 и др. Наскоро Hatsan пусна на пазара нова линия въздушни пушки. Новата система замества пружината с газово бутало Vortex. Това спомага за увеличаване прецизността и точността при стрелба. Производителят за пореден път доказа стремежът към иновации, съчетани с изключително качество на достъпна цена.

http://hatsan.bg/

Вижте всички продукти от HATSAN

EKOL

EKOL

EKOL-VOLTRAN е турска компания, специализирана в производството на газово оръжие, въздушно оръжие, аксесоари за оръжия и лов. Модели газови пистолети и револвери - ARAS MAGNUM, ARAS COMPACT, LADY, MAJOR, SPECIAL 99, P29, FIRAT MAGNUM, FIRAT COMPACT, DICLE, JACKAL DUAL, JACKAL DUAL COMPACT, TUNA, VOLGA, VIPER 2.5", VIPER 4.5", VIPER 6", SAVA MAGNUM, ASI, ARDA. Компанията се стреми да заема все по-широко място на световния пазар, като продуктовата гама постоянно се разширява.

Вижте всички продукти от EKOL

ZORAKI

ZORAKI

Zoraki е запазена марка на турската фирма Atak Arms, специализирана в производството на газови пистолети и револвери и частично на въздушни пистолети. Основен принцип е съчетанието на нови технологии с качествени материали и суровини. Осемдесет процента от продукцията на фирмата се разпределя за експорт. Продуктите им са изключително качество на достъпни цени. Модели: M906, 914, 917, 925, R1-2.5", R1-4.5", R1-6", HP-01, HP-01 Ultra - long version.

Вижте всички продукти от ZORAKI

SMITH & WESSON

SMITH & WESSON

Smith & Wesson е известна марка със 159-годишна история, синоним на трайни и качествени американски продукти. Smith & Wesson са световно признат производител на качествени огнестрелни оръжия, подходящи както за любители, така и за ловци, военни и полицаи. S & W предлагат пълна гама огнестрелни оръжия - пистолети и револвери, както и свързаните с тях продукти и аксесоари, ножове, белезници.

Вижте всички продукти от SMITH & WESSON

COLD STEEL

COLD STEEL

Cold Steel е основана през 1980 г. Специализирана в производството на тактически ножове, ловни ножове, сгъваеми ножове, фиксирани ножове, джобни ножчета, ножове за хвърляне, ками, саби, томахавки, мачете, огнехвъргачки, инструменти за оцеляване и други хладни оръжия и инструменти. Всеки продукт на Cold Steel е произведен под строги стандарти за качество.

Вижте всички продукти от COLD STEEL

BUSHNELL

BUSHNELL

Bushnell е лидер в производството на оптики от 50 години. Водещ принцип е да се осигури високо качество, надеждни и достъпни продукти на пазара. В производството се включват оптични мерници, бързомерци, бинокли, компаси, лазерни и оптични колиматори, далекомери. Изследвайки новите технологии на пазара, те съчетават модерния дизайн с иновациите. Това ги прави едни от най-известните и уважавани производители в тази област.

Вижте всички продукти от BUSHNELL

GERBER

GERBER

Gerber е компания, основана от Джоузеф Р. Гербер през 1939г. Основната й дейност е производство на ножове, комплекти за оцеляване, брадви, триони, мачете, множество инструменти. Успявайки да съчетаят качество с красив дизайн и благодарение на дългогодишния си опит, те намират все повече почитатели по целия свят.

Вижте всички продукти от GERBER

UMAREX

UMAREX

Фирма Умарекс (Germany) предлага въздушни пушки, въздушни пистолети и револвери, газови пистолети, газови револвери, оптически мерници, патрони, ракети и др.

Вижте всички продукти от UMAREX

WALTHER

WALTHER

Фирма Walther (Germany) предлага въздушни пушки, въздушни пистолети, газови пистолети, ножове, тактически фенери, оптики за пушка, бинокли и др.

Вижте всички продукти от WALTHER

U.S. ARMY

U.S. ARMY

ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ

Вижте всички продукти от U.S. ARMY

BLOW

BLOW

Blow е турска марка за производство на газово оръжие. Компанията е основана през 1943г.

Вижте всички продукти от BLOW

LANSKY

LANSKY

Lansky е позната марка сред производителите на ножове и точила. Разработвайки нови заточващи технологии, ножовете намират приложение както в работилницата и в кухнята, така и в спорта и лова.

Вижте всички продукти от LANSKY

WEB TEX

WEB TEX

Web-Tex е марка за оборудване и аксесоари, насочена предимно към военни пазари. Производител на обувки и облекло, раници, тактически жилетки и платформи за тях, ножове и кобури, богата гама от комплекти за оцеляване.

Вижте всички продукти от WEB TEX

MIL-COM

MIL-COM

MIL-COM е производител за оборудване и аксесоари за оцеляване, обувки и облекло, шапки, раници, фенери, карабинери, джобни ножове, компаси и др.

Вижте всички продукти от MIL-COM

VERTEX

VERTEX

Вертекс е фирма, произвеждаща сигнални и ловни патрони, диамантени инструменти, сигнални пиротехнически изделия. Производствената база се намира до град Казанлък.

Вижте всички продукти от VERTEX

LEAPERS

LEAPERS

LEAPERS е американска фирма, специализирана в производството на оптики, бързомерци, лазерни прицели, монтажни системи, фенери за оръжие, еърсофт пистолети и аксесоари за тях, оборудване за пейнтбол.

Вижте всички продукти от LEAPERS

THATCHREED

THATCHREED

THATCHREED е английска фирма за производство на военна екипировка - раници, обувки, облекло, ръкавици, шапки, кобури, наколенници, богата гама от аксесоари, комплекти за оцеляване.

Вижте всички продукти от THATCHREED

SIG SAUER

SIG SAUER

SIG SAUER е американска фирма за производство на оръжия. Отличителни белези на марката на SIG SAUER винаги са били високото качество и надеждност и високата ефективност. В САЩ почти 1/3 от правоприлагащите органи - военни, федерални и правителствени сили, специалните части, американския флот, министерство на вътрешните работи, бреговата охрана, използват огнестрелно оръжие SIG SAUER. Основното производство е бойно оръжие и аксесоари.

Вижте всички продукти от SIG SAUER

EVANIX

EVANIX

EVANIX е корейска фирма, специализирана в производството на въздушни пушки. Дизайнът и конструкцията им осигуряват надеждност и дълготрайна употреба.

Вижте всички продукти от EVANIX

BARSKA

BARSKA

BARSKA е световнопризната американска фирма, производител на оптики, бинокли, бързомерци. Продуктовата гама е проектирана и изградена с най-новата оптична технология, която позволява да се наслаждавате на любимите дейности в свободното време - лов, риболов, наблюдение на птици, наблюдение на открито, концерти или спортни събития. Оптичното стъкло е с висока плътност, което спомага да се получат ярки и ясни образи.

Вижте всички продукти от BARSKA

BARNETT

BARNETT

BARNETT е специализирана в производството на арбалети и лъкове. Фирмата е с 50-годишен опит, което в съчетание с качествените продукти, я прави най-търсения производител. BARNETT създават нова гама арбалети, базирана на променящите се нужди и желания на ловците днес. По-леки и по-мощни, те отговарят на изскванията на всеки клиент. BARNETT разработват и младежка серия лъкове.

Вижте всички продукти от BARNETT

PERFECT LINE
GAMO

GAMO

GAMO е испански производител с 50-годишна история и е световен лидер в производството на въздушни пистолети, въздушни пушки, амуниции, мишени, оптики, бинокли, дрехи, обувки и аксесоари и др. Продуктите са с високо качество.

Вижте всички продукти от GAMO

KONUS

KONUS

KONUS е фирма с 30-годишен опит в производството на оптики, бързомерци, бинокли, прожектори, метеографи и др. Насочват вниманието си към запалените ловци и техните изисквания и нужди. Съчетанието на новаторски детайли и професионални функции, правят продуктите изключителни.

Вижте всички продукти от KONUS

TASKO

TASKO

TASKO е компания с 50-годишен опит в производството на оптики, бързомерци, бинокли, лазерни далекомери, монтажи, оптични колиматори и др. Тяхното мото е, че "виждането" е най-важната част от уравнението. Благодарение на дългогодишния си опит, те усъвършенстват всеки компонент и стъпка в производствения процес, което допринася за доброто качество на продуктите.

Вижте всички продукти от TASKO

BAIKAL

BAIKAL

Байкал е външнотърговска организация, използвана за пускане на пазара на съветски стоки в чужбина. Нарежда се сред водещите производители на спортни оръжия, пушки и карабини, изработени са от първокласна стомана. Пушките са с хромирани отвори, което гарантира дълъг живот и устойчивост на корозия. Байкал произвеждат широка гама от продукти - над 50 модела различни видове пушки, въздушни пистолети, бойно оръжие, оръжия за самозащита, резервни части и др. Продукти, носещи търговска марка "Байкал", се разпространяват в повече от 70 страни по света.

Вижте всички продукти от BAIKAL

BERETTA

BERETTA

BERETTA е италианска компания. Производствена им база е с площ от 108000 m2. Специализирана е в производството на пушки, пистолети, автомати, спортни огнестрелни оръжия. От 1990г. произвеждат и пълна гама облекла, аксесоари за лов и стрелба. Модерната база и новите технологии, допринасят за високото качество на предлаганите продукти. Въоръжените сили и полицията в Италия от дълги години се доверяват на BERETTA.

Вижте всички продукти от BERETTA

TRUGLO

TRUGLO

TRUGLO е американска компания, основана през 1993г. Произвеждат оптики, бързомерци, комбинирани мерни прибори, бинокли, аксесоари.

Вижте всички продукти от TRUGLO

SIGHTMARK

SIGHTMARK

Sightmark е американски производител на оптически мерници, лазерни мерници, бързомерци, уреди за нощно виждане, далекомери, фенери, бинокли, аксесоари. Продуктите им са известни в повече от 50 страни по света. Опитните стрелци се доверяват на качеството на Sightmark.

Вижте всички продукти от SIGHTMARK

NEXTORCH

NEXTORCH

NEXTORCH е фирма с основна дейност производство на фенери и аксесоари - монтажи за ловно оръжие, цветни филтри, батерии и зарядни за тях, калъфи и др. Разработват няколко серии фенери с различен клас и цени. Използват както най-новите LED технологии, така и ксенон.

Вижте всички продукти от NEXTORCH

CLASS TORUN
DIANA

DIANA

DIANA е немска фирма със 122-годишен опит в производството на въздушни пушки и въздушни пистолети. Продуктите са качествени, надеждни и точни. Над 10 милиона клиенти в повече от 60 страни по света се доверяват на DIANA.

Вижте всички продукти от DIANA

BAM

BAM

BAM е фирма, създадена през 2007 г., с основна дейност производство на въздушни пушки. BAM е марка, която постепенно признава от все повече клиенти по света.

Вижте всички продукти от BAM

ASG

ASG

ASG (Action Sport Games) e фирма, специализирана в производството на реплики на известни модели въздушни пушки, въздушни пистолети, револвери, еърсофт. Предлагат и аксесоари за спорт и развлечения.

Вижте всички продукти от ASG

COMETA

COMETA

COMETA е испанска фирма за производство на въздушни пушки, въздушни пистолети, аксесоари и амуниции. Дългогодишният им опит допринася за доброто качество на продуктите.

Вижте всички продукти от COMETA

KRAL

KRAL

KRAL е турска фирма за производство на въздушни пушки, ловно оръжие и газови пистолети. Базата им е разположена на площ от 18000м2. KRAL имат 25-годишен опит в сферата, което допринася за високото качество и достъпната цена на продуктите.

Вижте всички продукти от KRAL

METEOR
NORINCO

NORINCO

NORINCO (China North Industries Corporation) е китайска фирма за производство на оръжия за борба с тероризма и масовите безредици, въздушни пушки, боеприпаси и др.

Вижте всички продукти от NORINCO

JORALTI

JORALTI

JORALTI е българска фирма, производител на кожени и текстилни аксесоари за пистолети, револвери и ловно оръжие - раменни кобури, кобури за кръста, чанти и аксесоари за оръжия, кожени и тактически колани, калъфи за пълнители, ремъци, паласки, патрондаши и други. Продуктовата гама включва над 300 изделия и постоянно се разширява. Използваните материали са с високо качество. Благодарение на специалната технология на изработка, фирмата гарантира дълготрайността на изделията.

Вижте всички продукти от JORALTI

WEBLEY
RUGER
HAMMERLI

HAMMERLI

Марката HAMMERLI датира от 1863г., когато Йохан Улрих Хемерли основава компанията. През 1950г. на Олимпийските игри, златният медал е спечелен именно с HAMMERLI. Това им печели славата на изключителни спортни пушки. През 2007 г. Umarex, САЩ стартира производството на продуктова линия HAMMERLI - въздушни пушки и въздушни пистолети, наследявайки качеството, точността и надеждността на предшествениците си.

Вижте всички продукти от HAMMERLI

CROSMAN

CROSMAN

CROSMAN е фирма, произвеждаща въздушни пушки, въздушни пистолети, револвери, оптики, еърсофт, амуниции, лъкове и аксесоари.

Вижте всички продукти от CROSMAN

MIGUEL NIETO
BUCK KNIVES
SPYDERCO
VICTORINOX
FISHER
WHITES
GARRETT
MD
NORICA
BLACKHAWK
JACK PYKE
VIPER
THATCHREED
OZKURSAN
H & N SPORT
WADIE GERMANY
MEINDL
GRISPORT
VEGA
ANSMANN
MAG-LITE
FENIX
LED LENSER
BROWNING
LASER GENETICS
TOKYO SOLDIER
PERFECTA
Alpha Industries
BSA
Trijicon
MARTINEZ ALBAINOX
KLARUS LIGHTING TECHNOLOGY

KLARUS LIGHTING TECHNOLOGY

Klarus Lighting Technology Co., Ltd е фирма, специализирана в производството на фенери и аксесоари. Продуктите са качествени и надеждни, подходящи за всякакви метеорологични условия.

Вижте всички продукти от KLARUS LIGHTING TECHNOLOGY

SOG

SOG

Swarovski optik
SABRE

SABRE

Personal and professional safety products.

Вижте всички продукти от SABRE

FLIR Systems

FLIR Systems

The world leader in the design, manufacture and marketing of Thermal Imaging Cameras.

Вижте всички продукти от FLIR Systems

Point of view
MASTER CUTLERY

MASTER CUTLERY

Master Cutlery е американска фирма, специализирана в производството на ножове, мечове, катани и аксесоари.

Вижте всички продукти от MASTER CUTLERY

DAYSTATE

DAYSTATE

Daystate е английска компания, специализирана в производството на въздушни пушки от 1970г. насам. Продуктите са уникален дизайн, високо качество и нови технологии.

Вижте всички продукти от DAYSTATE

Böker

Böker

Böker е немска компания, основана през 1869 година от Хайнрих Бьокер. Специализирана е в производството всякакви ножове: ловни, кухненски, джобни, сгъваеми, спортни, тактически и колекционерски ножове, а също и мечове и саби. Марката е известна в целия свят. Böker е синоним на високо качество на достъпни цени. Лого на Böker през всичките години е кестенът и всеки продукт, произведен от компанията, е маркиран с него.

Вижте всички продукти от Böker

HAWKE OPTICS
KAI USA
LAMBRO
MAXAM
ROTTWEIL
GECO
RWS
BRONTE
KA-BAR
KA-BAR
MTC Optics England
DOCTER GERMANY

DOCTER GERMANY

Под търговското наименование DOCTER®, Analytik Jena продължава дългогодишната традиция в разработването на оптико-електронни продукти. Опитът в производството на качествени продукти - бинокли, оптически мерници, уреди за нощно виждане и аксесоари продължава повече от 150 години.

Вижте всички продукти от DOCTER GERMANY

STERLING

STERLING

CHEDDITE
LEUPOLD
SCHMID & BENDER
ARMYTEK
DOCTER
За справки и поръчки +359 898 43 43 43, +3592 9888 677
+359 898 43 44 43 office@arms.bg

Нови продукти

Нож GANZO G611-GR

Нож GANZO G611-GR

Цена: 19.90лв.
Нож GANZO SKIMEN-BK

Нож GANZO SKIMEN-BK

Цена: 78.90лв.
Нож GANZO SKIMEN-CA

Нож GANZO SKIMEN-CA

Цена: 78.90лв.
Нож GANZO FH91-BK

Нож GANZO FH91-BK

Цена: 69.90лв.
Нож GANZO G704-BK

Нож GANZO G704-BK

Цена: 46.90лв.
Нож GANZO SKIMEN-CF

Нож GANZO SKIMEN-CF

Цена: 83.90лв.
Нож GANZO SKIMEN-TI

Нож GANZO SKIMEN-TI

Цена: 299.90лв.
Нож GANZO FH921-BK

Нож GANZO FH921-BK

Цена: 69.90лв.
Нож GANZO FH61-BK

Нож GANZO FH61-BK

Цена: 67.90лв.
AIRSOFT PISTOL GBB CZ P-09 GAS

AIRSOFT PISTOL GBB CZ P-09 GAS

Цена: 249.90лв.